7 joulukuun, 2016

Jessica Wikström

Olen harrastanut liikuntaa koko ikäni eri lajien parissa ja tuntui luonnolliselta jatkaa myös työskentelyä urheilun sekä ihmisten hyvinvoinnin parissa. Ihmiskeho ja anatomia on alana kiehtova kokonaisuus jossa on mahdollisuus lisäkouluttautua rajattomasti.

Valmistuin Suomen Urheiluhierojaopistosta 2010 koulutetuksi hierojaksi jonka jälkeen aloitin työskentelyn Suomen Urheilufysiossa ammatinharjoittajana sekä toimin parisen vuotta Suomen naisten jalkapallomaajoukkueen hierojana vuoden 2013 EM-kisoihin saakka.

”Liike on lääke” on sopivin sanonta jokaiselle melkein vaivaan kuin vaivaan. Nykyään suurin osa työskentelee staattisessa työssä jossa keho joutuu koetukselle ja oireet alkavat pikkuhiljaa hiipiä esille. Henkilökohtaisesti olen todella huolissani siitä miten huonosti kehomme voi juurikin liikkumattomuuden, istumisen sekä koneellistumisen vuoksi. Jo nuorilla on kovia päänsärkyjä, huono ryhti, niskahartiaseudun sekä alaselän kroonisia kramppeja, tulehduksia ja raajojejen puutumista vain muutamia oireita mainitakseni.

Toivon pystyväni auttamaan sekä helpottamaan asiakkaalta näitä oireita sekä mielelläni annan neuvoja miten jatkaa oman kehon hyvinvoinnin ylläpitämistä  perusarjessa!

Pyrin pitämään huolen itsestäni ja kehostani liikkumalla aktiivisesti ja intohimoihini kuuluu CrossFit harjoittelu sekä urheilijana että valmentajana. Tasaisen väliajoin löydän itseni kisaamassa ja haastamassa itseäni uudestaan ja uudestaan. Harrastan myös  pyöräilyä, uintia, juoksua ja kaikki perinteisiä talvilajeja mitä löytyy! . Ensi kesällä haaveni on aloittaa seikkailukilpaileminen ja muutamat kisat ovatkin jo mielessä.

Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa pitämään huolta omasta kehostasi ja hyvinvoinnistasi, nähdään!!