Joulu on ovella!

Lahjakortit meiltä myös tänä vuonna, tarjoamme; 60 minuutin hieronta 42€(norm.50€) 6o minuutin kuumakivihieronta 50€(norm.57€) 3×45 minuutin hieronta 100€(norm. 120€) Ilahduta lähimmäistä lahjakortilla! (Olemme paikalla sopimuksen mukaan myös 19.12 sekä 23.12, lahjakortit ovat käytettävissä 24.12.2020 jälkeen)

Uusi hieroja FixU:un

Jessican jäätyä äitiyslomalle FixUssa aloittaa Suomen hierojakoulusta valmistunut Oliver Cook. Oliver tekee hierontoja maanantaista keskiviikkoon,ajanvaraus auki netissä, nyt siis aikoja tarjolla taas enemmän. Oliveriin saat yhteyden myös puhelimitse numerosta 050 3029701. Tervetuloa tutustumaan Oliverin otteisiin!

Infoa hierontaan tuleville.

Aurinkoista torstaita!☀️Mariallakin ajanvaraus netissä nyt auki, muistuttaisin muutamasta asiasta ennen hierontaan tuloa;Jos tunnet itsesi kipeäksi, peru aika, emme veloita väliin jäänyttä hierontaa.Käsien pesu tai desinfiointi suotavaa kun saavut vastaanotolle, pesupiste löytyy sekä desiä.Jokaisen asiakkaan väliin olen varannut pidemmän tauon jolloin desinfioin mahdolliset kosketuspinnat.Pyrimme olemaan Jessican kanssa töissä vuorotellen joten samaan aikaan ei ole muita hierottavia,[…]

Hieronnat tauolla maaliskuun loppuun

Arvoisat asiakkaat,poikkeuksellinen tilanne vaatii meiltä kaikilta poikkeuksellisia toimia ja olemme päättäneet sulkea ajanvarauskalenterimme maaliskuun loppuun asti.Kuten on informoitu, suuri osa tulee viruksen sairastamaan mutta tällä tavoin ehkäisemme omasta puolestamme tällä hetkellä mahdollisen ylikuormituksen terveydenhuollollemme. Me pystymme nyt näin toimimaan, moni pienyrittäjä ei pysty joten jos olette terveitä ja kykeneviä, käykää hierojalla. Kiitos kaikille ymmärryksestänne ja[…]

FixU hiihtomalla vko:lla 8

FixU:ssa vietetään hiihtolomaa viikolla 8🎿 Jessica palaa töihin huhtikuun alussa joten aikoja hierontaan saattaa olla vaikeampi saada, jos lahjakorttisi vanhentuu helmi-maaliskuun aikana eikä sopivaa aikaa löydy, laita viestiä Marialle. Hyvää hiihtolomaa sitä viettäville!

EasyFit Lauttasaaren vipit alennuksella hierontaan!

Easy Fit Lauttasaaren vip-asiakkaat saavat -10% alennuksen hieronnoista korttia näyttämällä.( Alennus ei koske pää-eikä kuumakivihierontaa) Urheilun vastapainoksi itsensä huoltaminen hieronnalla on aina kotiinpäin, oli kyseessä kevyempi palauttava hieronta suorituksen jälkeen tai voimakkaampi käsittely kireyksien helpottamiseksi, näillä eväillä ehkäiset muun muassa urheiluvammojen syntyä. Alla olevassa linkissä lisää infoa vippiläisyydestä: https://www.easyfit.fi/fi/helsinki-lauttasaari/vip Tervetuloa huoltamaan kehoa! (ja mieltä:)

AJANVARAUS MUUTTUU

Päivitämme kuun vaihteessa sähköisen ajanvarauksemme Velloon. Toukokuulle jo ajan varanneet asiakkaat saavat uudet varausvahvistukset sähköposteihinsa, vaihto ei edellytä asiakkailta toimia. Sähköinen ajanvaraus saattaa olla 30.4 hetken aikaa poissa käytöstä, jos haluatte varata ajan ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Vappuna 1.5 olemme suljettuina.

Tietosuoja asetus

Olemme päivittäneet sivuillemme uuden tietosuoja asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen. Linkki löytyy Privacy Policy otsikon alta, ottakaa yhteyttä jos tietojen kerääminen askarruttaa tai joku asia on epäselvä, vastaamme mielellämme kysymyksiinne!