Epassi,Smartum, Eazybreak sekä Edenred

Iloisia uutisia, hierontaan tuleminen on tehty entistäkin helpommaksi, meillä voit käyttää maksuvälineenä nyt myös Epassi Hyvinvointia, Smartum Hierontasaldoa sekä Eazybreak:iä. Edenredin hierontaetu tuloillaan!

Hyvinvointi- ja hierontasaldo eduilla voit maksaa klassisen- ja urheiluhieronnan tai päähieronnan. Etu on henkilökohtainen joten sillä voit ostaa lahjakortin tai sarjakortin omaan käyttöön, näin voit pidentää edun käyttöikää!

Kuumakivihieronta ei kuulu hyvinvointi – tai hierontasaldoon. Otathan huomioon että Epassi-, Smartum ja Eazybreak Kulttuuri- ja liikuntaeduilla ei voi maksaa hierontapalveluitamme. Verohallinnon ohjeistuksen mukaan etuja tarjoavan yrityksen on tehtävä sopimus palveluntarjoaan joten otathan yhteyttä etuja hallinoivaan tahoon jos haluat käyttää etujasi meillä!