EasyFit Lauttasaaren vipit alennuksella hierontaan!

Easy Fit Lauttasaaren vip-asiakkaat saavat -10% alennuksen hieronnoista korttia näyttämällä.( Alennus ei koske pää-eikä kuumakivihierontaa) Urheilun vastapainoksi itsensä huoltaminen hieronnalla on aina kotiinpäin, oli kyseessä kevyempi palauttava hieronta suorituksen jälkeen tai voimakkaampi käsittely kireyksien helpottamiseksi, näillä eväillä ehkäiset muun muassa urheiluvammojen syntyä. Alla olevassa linkissä lisää infoa vippiläisyydestä: https://www.easyfit.fi/fi/helsinki-lauttasaari/vip Tervetuloa huoltamaan kehoa! (ja mieltä:)

AJANVARAUS MUUTTUU

Päivitämme kuun vaihteessa sähköisen ajanvarauksemme Velloon. Toukokuulle jo ajan varanneet asiakkaat saavat uudet varausvahvistukset sähköposteihinsa, vaihto ei edellytä asiakkailta toimia. Sähköinen ajanvaraus saattaa olla 30.4 hetken aikaa poissa käytöstä, jos haluatte varata ajan ottakaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Vappuna 1.5 olemme suljettuina.

Tietosuoja asetus

Olemme päivittäneet sivuillemme uuden tietosuoja asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen. Linkki löytyy Privacy Policy otsikon alta, ottakaa yhteyttä jos tietojen kerääminen askarruttaa tai joku asia on epäselvä, vastaamme mielellämme kysymyksiinne!