Klassinen/Urheiluhieronta

30,00 115,00 

Klassinen- tai urheiluhieronta toiveittesi mukaan.

Tyhjennä
Tuotetunnus (SKU): 00012 Osasto:

Kuvaus

Hieronnan vaikutukset kehoon ja lihaksistoon ovat moninaiset, “pähkinänkuoressa” tärkeimmät hieronnan vaikutukset ovat tässä: hieronta edistää lihaksen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, tällöin lihas poistaa kuona-aineita tehokkaammin, vähentää turvotusta ja pysyy elastisena, ei vammaudu eikä kipeydy yhtä herkästi.

Hieronta venyttää myös lihaskalvoja jotka ovat yksi suurimmista asentovirheiden aiheuttajista. Hieronta lisää lämpöä lihakseen, vapauttaa endorfiineja ja näin ollen rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Valitsemme hoidon klassisen -ja urheiluhieronnan välillä asiakkaan toiveiden mukaisesti vaikkeivat hieronnat juurikaan poikkea toisistaan.

Nykyaikaiset työvaatimukset sekä päätetyöskentely kuormittavat kehoa “väärällä” tavalla ja hieronta edesauttaa työkyvyn ylläpitämistä. Hieronnan lisäksi saat hyvät neuvot oikeiden lihasten vahvistamiseksi jotta ryhtikin oikenee. Hyvä urheiluhieroja tietää lajikohtaiset ongelmat ja hierontaa voidaan tehdä osa-alueittain.

Olitpa joko urheilija taikka liikunnanharrastaja, hieronta on tärkeä osa vammojen ennaltaehkäisyssä, suorituksesta palautumisessa sekä suorituskyvyn nostamisessa uudelle tasolle.