Joulu on ovella!

Lahjakortit meiltä myös tänä vuonna, tarjoamme; 60 minuutin hieronta 42€(norm.50€) 6o minuutin kuumakivihieronta 50€(norm.57€) 3×45 minuutin hieronta 100€(norm. 120€) Ilahduta lähimmäistä lahjakortilla! (Olemme paikalla sopimuksen mukaan myös 19.12 sekä 23.12, lahjakortit ovat käytettävissä 24.12.2020 jälkeen)

Uusi hieroja FixU:un

Jessican jäätyä äitiyslomalle FixUssa aloittaa Suomen hierojakoulusta valmistunut Oliver Cook. Oliver tekee hierontoja maanantaista keskiviikkoon,ajanvaraus auki netissä, nyt siis aikoja tarjolla taas enemmän. Oliveriin saat yhteyden myös puhelimitse numerosta 050 3029701. Tervetuloa tutustumaan Oliverin otteisiin!

Infoa hierontaan tuleville.

Aurinkoista torstaita!☀️Mariallakin ajanvaraus netissä nyt auki, muistuttaisin muutamasta asiasta ennen hierontaan tuloa;Jos tunnet itsesi kipeäksi, peru aika, emme veloita väliin jäänyttä hierontaa.Käsien pesu tai desinfiointi suotavaa kun saavut vastaanotolle, pesupiste löytyy sekä desiä.Jokaisen asiakkaan väliin olen varannut pidemmän tauon jolloin desinfioin mahdolliset kosketuspinnat.Pyrimme olemaan Jessican kanssa töissä vuorotellen joten samaan aikaan ei ole muita hierottavia,[…]