Syksyllä uusia tuulia…

Aloitan uimaopettajan työt hierontojen ohessa joten torstain aukioloaika lyhenee, ilta-ajat menevät nopeasti joten ole ajoissa liikkeellä! Ota yhteyttä (Mariaan) sähköpostitse tai jätä viesti vastaajaan jos aikaa ei löydy varauskalenterista ja hieronnalle olisi tarve. Mahdollisesti/tarpeen mukaan voi tulla lauantai-aikoja tarjolle, katsotaan tätä ”syssymmällä.”

Oliver siirtyi kesällä muihin hommiin ja Jessicaa odotamme jo kovasti takaisin, hän aloittaa näillä näkymin ensi vuoden puolella, mahtavaa !

Nostamme muutamien hierontojen hintoja ammattitaitoamme ja yleistä hintatasoa vastaavaksi 1.9 ja samalla päivitämme kotisivujamme jonka vuoksi ne ovat tuolloin poissa käytöstä muutamia tunteja, ajanvaraus Vellon kautta toimii vaikka kotisivut ovat rempassa. Uudet hinnat ovat; 60min/52€, 75min/62€, 90min/72€ ja 120min/92€.

Kotisivuillemme tulee sähköinen lahjakortti tilausohjeineen sekä lisäämme Eazybreak edun maksutapoihimme, samoilla ohjeistuksilla kuin Smartum sekä Epassi joiden käytöstä aiempi postaus!

Edelleen jatkamme maskien käyttöä ja pintojen huolellista puhdistamista samalla toivoen jos ensi vuonna jo pääsisimme maskeista! Toivomme Teiltä että noudatte THL:n ohjeita edelleen sekä karanteeni ohjeita jos matkustatte, kiitos.

Kirpsakkaa syksyn jatkoa,

Maria/FixU